Flere visninger

Thruster

SKU: L-831849

På lager

Pris: 219,00 DKK

Specialpris 125,00 DKK

ELLER

Hurtigt overblik

Med to effektive bit drivers og en voksspartel vil Thruster fra Leatherman tune dine boards lige derhen hvor havet fører dig.

Detaljer

Leatherman har i 30 år hjulpet handymænd verden over med at få tingene gjort. Med sin enestående kvalitet og funktioner nok til at kvalificerer sig til titlen som verdens mindste værktøjskasse, gør Leatherman det håndgribeligt at reparere stort som småt.

Alle værktøjer er produceret i Oregon, USA og har 25 års garanti, hvilket garanterer, at du er sikret en tro ven i mange år frem.

 
EGENSKABER
1 Oplukker
2 Bit Driver
3 Voksspartel
4 Krog 
Længde: 4.6 in | 11.6 cm   MEDFØLGENDE BITS
Vægt: 2.2 oz | 62 g   Phillips #2 & 1/4” Skruetrækker
    Ekstraktor #1 & Hex 3/32”
Rustfrit stål    
Oxideret sort    
Nøglebåndshul    
Bitholder i gummi    
Rejsevenlig    
 

Additional

Varenummer L-831849
Venstre Kolonne (beskrivelse ved specifikationer) Van? Tjek. Board? Tjek. Værktøjer? Thruster. Med det lette og bærbare Thruster værktøj har du altid det, du har brug for, lige når du har brug for det. Klips den fast i en pakke med den hurtige fjederkrog, eller ha’ den sammen med dine nøgler ved at bruge lanyardhullet for at sikre, at en finne nøgle, voksspartel og bitdrivere altid er praktisk. Ingeniørerne hos Leatherman, med hjælp fra professionelle surfere som Cyrus Sutton, skubbede til grænserne for design og funktion for at lave dette surf-fokuserede PocketTool for at sikre, at du bruger din tid på at lede efter eventyr, ikke dine værktøjer.
Mellem Kolonne (kommasepareret specifikationer) 4.6 in | 11.6 cm, 2.2 oz | 62 g, , 420 Rustfrit stål, Black Oxide
Hojre Kolonne (skal være tom) Nej
Video Nej
Video Nej
Video Nej
Vægt Nej
Dimensioner Nej