Om Isbrand Company A/S (eksklusiv Leatherman distributør i Danmark)

Isbrand Company A/S, er et danskejet aktieselskab, som er eksklusiv distributør i norden for den verdenskendte amerikanske mærkevareproducent Leatherman Tools, samt iøvrigt også for en række andre amerikanske top brands som Zippo, Bayco, mv.

Isbrand Company A/S blev etableret som handels- og importfirma i 1985, og varetager alt salg af Leatherman produkter til butikker og grossister i Danmark. Leatherman finder du i byggemarkeder, jagtbutikker, outdoor forretninger, specialbutikker, mv.

Vi sælger kun til private via vores website www.isbrandcompany.dk. Alt øvrigt salg til private sker gennem udvalgte butikker.

Vi glæder os til at byde dig velkommen som Leatherman kunde, og ønsker du mere information om Leatherman eller vores forhandlere, så kontakt os gerne på telefon 35436800 eller info@isbrandcompany.dk

Om Leatherman

Hvad gør man, hvis man er på bryllupsrejse igennem Europa, og den bil man kører i, hele tiden går i stykker? Hvis man er Tim Leatherman, så opfinder man Leatherman Multitool.
Sådan startede Leatherman eventyret tilbage i 1983, og her snart 30 år senere, er Leatherman Multitools verdensberømte for at lade funktion, kvalitet og æstetik gå op i en højere enhed. Leatherman er i dag alt lige fra eksklusive feinsmecker tools med Sterling Silver håndtag til funktionelle tools, knive og lommelygter i alle størrelser. Og så er der funktioner nok, til at kvalificere sig til titlen som verdens mest handy værktøjskasse.
Leatherman gør det håndgribeligt at reparere alt fra taget på huset og cyklen i garagen til børnenes gyngestativ. Samtidig vil din Leatherman udgøre en uundværlig ven på fisketuren, om borde på båden eller på vandreturen.

Leatherman gør det lettere at få tingene gjort.