Flere visninger

STYLE® PS RED

SKU: L-831866

På lager

429,00 DKK
ELLER

Hurtigt overblik

Et rejsevenligt multi-værktøj i nøgleringsstørrelse med fjedertang, saks, pincet og mere.

Detaljer

Fjederbelastet spidstang og sakse gør denne rejsevenlige Style PS til en fantastisk rejsekammerat på enhver rejse, uanset om det kun er rundt om hjørnet eller jorden rundt.

Leatherman har i 30 år hjulpet handymænd verden over med at få tingene gjort. Med sin enestående kvalitet og funktioner nok til at kvalificerer sig til titlen som verdens mindste værktøjskasse, gør Leatherman det håndgribeligt at reparere stort som småt.

Alle værktøjer er produceret i Oregon, USA og har 25 års garanti, hvilket garanterer, at du er sikret en tro ven i mange år frem.

EGENSKABER
1 Fjederbelastet spidstang
2 Fjederbelastet almindelig tang
3 Fjederbelastet kraft bidetang
4 Fjedersaks
5 Flad/Stjerneskruetrækker
6 Pincet
7 Neglefil
8 Karabin/Oplukker
Længde lukket: 2.9 in | 7.5 cm
Vægt: 1.58 oz | 44.7 g
 
Rustfrit stål
Glasfiber håndtag
Nøgleringshul
Rejsevenlig
Udvendige værktøjer
 

Additional

Varenummer L-831866
Venstre Kolonne (beskrivelse ved specifikationer) Den praktiske Style PS er et unikt, rejsevenligt multi-værktøj. Med fjedertang, en fil, saks, pincet, flaskeåbner og miniskruetrækker vil du aldrig være uden dine mest nødvendige værktøjer; nu selv når du rejser! Passer i en lomme eller klips den på din rygsæk eller taske, så den er let at transportere. Så stilfuld, det er næsten synd, at det passer så perfekt i lommen. Hylster sælges separat.
Mellem Kolonne (kommasepareret specifikationer) 2.9 in | 7.5 cm, 1.58 oz | 44.7 g, Ingen knivblad, 420HC Rustfrit stål&Glasfiberforstærket nylon
Hojre Kolonne (skal være tom) Nej
Video Nej
Video Nej
Video Nej
Vægt Nej
Dimensioner Nej
Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?