Flere visninger

SKELETOOL® TOPO

SKU: L-832755

På lager

799,00 DKK
ELLER

Hurtigt overblik

En kompakt, ultra-let 142 gram. multi-værktøj med en kombokniv, bitdriver, tang og mere. Denne model er med topografisk kort på knivbladet blad og sort finish.

Detaljer

Med sine blot 142 g er Skeletool et perfekt sammensat multi-tool af en lommekniv, skruetrækker og en tang. Denne udgave har en flot grøn farve: Moss Green.

Leatherman har i 30 år hjulpet handymænd verden over med at få tingene gjort. Med sin enestående kvalitet og funktioner nok til at kvalificerer sig til titlen som verdens mindste værktøjskasse, gør Leatherman det håndgribeligt at reparere stort som småt.

Alle værktøjer er produceret i Oregon, USA og har 25 års garanti, hvilket garanterer, at du er sikret en tro ven i mange år frem.

EGENSKABER
1 Spidstang
2 Almindelig tang
3 Bidetang til hårdere materiale
4 Bidetang
5 420HC Kombi kniv
6 Karabin/Oplukker
7 Bitdriver, stor
Bladlængde: 2.6 in | 6.60 cm   MEDFØLGENDE BITS
Længde lukket: 4 in | 10 cm   Phillips  #1 & #2 skruetrækker
Vægt: 5 oz | 142 g   Skruetrækker 1/4” & 3/16”
     
Moss Green    
Bit holder    
Aluminumsgreb    
Låsbar knivblad    
Udskiftelig lommeklips    
Udvendige værktøjer    
 

Additional

Varenummer L-832755
Venstre Kolonne (beskrivelse ved specifikationer) Leatherman Skeletool et letvægtsværktøj med en rustfri stål kombokniv, tang, bitdriver, aftagelig lommeklemme og karabin / flaskeåbner. Skeletool er lige hvad du har brug for. Et topografisk kortdesign er laser-ætset i knivbladet og håndtagene har en matsort finish. Skeletool er lige, hvad du har brug for.
Mellem Kolonne (kommasepareret specifikationer) 4 in | 10 cm, 5 oz | 142 g, 2.6 in | 6.6 cm, 420HC Rustfrit stål&Cerakote™&DLC belægning
Hojre Kolonne (skal være tom) Nej
Video Nej
Video Nej
Video Nej
Vægt Nej
Dimensioner Nej