Flere visninger

SKELETOOL® RX

SKU: L-832310

På lager

949,00 DKK
ELLER

Hurtigt overblik

Et essentielt multi-værktøj for en ambulancefører eller First Responder med et 154CM serrated knivblad og rudeknuser bit.

Detaljer

Forbered dig på at hjælpe I hvilken som helst nødsituation med Skeletool RX. RX har en 154CM savtakket kniv og en rudeknuser af hårdmetal, som gør den til et uundværligt redskab i hvilken som helst redningssituation.

Leatherman har i 30 år hjulpet handymænd verden over med at få tingene gjort. Med sin enestående kvalitet og funktioner nok til at kvalificerer sig til titlen som verdens mindste værktøjskasse, gør Leatherman det håndgribeligt at reparere stort som småt.

Alle værktøjer er produceret i Oregon, USA og har 25 års garanti, hvilket garanterer, at du er sikret en tro ven i mange år frem.

EGENSKABER
1 Spidstang
2 Almindelig tang 
3 Bidetang til hårdere materiale
4 Bidetang
5 154CM Savtakket kniv 
6 Karabinhage/Dåseåbner 
7 Bitdriver, stor
Bladlængde: 2.6 in | 6.60 cm   MEDFØLGENDE BITS
Længde lukket: 4 in | 10 cm   Phillips #1-2 & 3/16" skruetrækker
Vægt: 5 oz | 142 g   Rudeknuser af hårdmetal 
    1/4" skruetrækker
Rustfrit stål    
Bitopbevaring i håndtag    
Aluminiumsgreb    
Cerakote belægning     
Låsbar klinge    
Udskiftelige lommeklips    
Udvendige værktøjer    
Enhåndsbetjent    
 

Additional

Varenummer L-832310
Venstre Kolonne (beskrivelse ved specifikationer) Vær klar til at reagere hurtigt og sikkert i nødsituationer med Skeletool RX. Specialiserede værktøjer, såsom et 154CM dyb-serrated knivblad med mere skæreoverflade på tøj eller fibrøse materialer og rudeknuser af hårdmetal, gør Skeletool RX til et vigtigt redskab for enhver EMT eller første responder.
Mellem Kolonne (kommasepareret specifikationer) 4 in | 10 cm, 5 oz | 142 g, 2.6 in | 6.6 cm, 420HC Rustfrit stål&Cerakote™&Karbid
Hojre Kolonne (skal være tom) Nej
Video Nej
Video Nej
Video Nej
Vægt Nej
Dimensioner Nej