Flere visninger

Ikke på lager

299,00 DKK

Hurtigt overblik

Udstyret med et kompakt skraldesystem og passer til både Leatherman's flade bits og standard ¼” bits.

Detaljer

Perfekt til stædige skruer og møtrikker, den innovative Ratchet Driver giver dig mulighed for at anvende mere drejningsmoment uden at justere dit greb. Den er udstyret med et skraldesystem med flere retninger, magnetisk bitholder og kompatibel med vores proprietære flade bits og alle standard ¼” bits. Ratchet Driver fungerer med enhver Leatherman med en stor bit driver og opbevares let i lommen.

1. Magnetisk bitholder Den magnetiske bitholder giver mulighed for sikker placering af Leatherman's flade bits eller en hvilken som helst standard 1/4” bit.

2. 3-vejs ratcheting system Det kompakte skraldesystem tillader kontinuerlig rotation i en retning og forhindrer bevægelse i den modsatte retning. 3-vejs positionering giver mulighed for fremad, baglæns og låst position.

3. Bit Driver-kompatibilitet Ratchet Driver fungerer med ethvert multiværktøj eller kniv, der er udstyret med en stor bitdriver.

Additional

Varenummer L-931030
Venstre Kolonne (beskrivelse ved specifikationer) Perfekt til stædige skruer og møtrikker, den innovative Ratchet Driver giver dig mulighed for at anvende mere drejningsmoment uden at justere dit greb. Den er udstyret med et skraldesystem med flere retninger, magnetisk bitholder og kompatibel med vores proprietære flade bits og alle standard ¼” bits. Ratchet Driver fungerer med enhver Leatherman med en stor bit driver og opbevares let i lommen.
Mellem Kolonne (kommasepareret specifikationer) Nej
Hojre Kolonne (skal være tom) Nej
Video Nej
Video Nej
Video Nej
Vægt Nej
Dimensioner Nej