Flere visninger

RAPTOR® RESPONSE Navy

SKU: L-832961

På lager

749,00 DKK
ELLER

Hurtigt overblik

Raptor Response er udstyret med saksen fra Raptor-familien, som nu igennem en årrække er gennemtestet af brugerne. Håndtaget er slankere end på Raptor Rescue og modellen er til professionel eller daglig brug.

Detaljer

Gør dig klar til det uventede med Raptor Response. Den kompakte, bærbare saks klipper gennem hårde materialer, mens mikro-tænderne på det indre blad forhindrer stof i at glide og binde. Den har også en alsidig fingerringsklipper, lineal, ilttanknøgle og lommeklips, så du altid er klar til at hjælpe i en nødsituation. Håndtagene er kontureret og udfærdiget med en holdbar keramisk belægning og fås i tre farver rød, blå og grå. Produceret i USA og omfattet af vores 25-års garanti.

Additional

Varenummer L-832961
Venstre Kolonne (beskrivelse ved specifikationer) Gør dig klar til det uventede med Raptor Response. Den kompakte, bærbare saks klipper gennem hårde materialer, mens mikro-tænderne på det indre blad forhindrer stof i at glide og binde. Den har også en alsidig fingerringsklipper, lineal, ilttanknøgle og lommeklips, så du altid er klar til at hjælpe i en nødsituation. Håndtagene er kontureret og udfærdiget med en holdbar keramisk belægning og fås i tre farver rød, blå og grå. Produceret i USA og omfattet af vores 25-års garanti.
Mellem Kolonne (kommasepareret specifikationer) 4.3 in | 10.9 cm, 5.5 oz | 157 g, 1.9 in | 4.8 cm, Rustfrit stål&Cerakoted Aluminium
Hojre Kolonne (skal være tom) Nej
Video Nej
Video Nej
Video Nej
Vægt Nej
Dimensioner Nej
Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?