Flere visninger

RAPTOR® Rescue TAN/BLACK

SKU: L-833062

På lager

899,00 DKK
ELLER

Hurtigt overblik

Foldbar rustfri stål saks med ilttank nøgle, seleskærer, fingerringsklipper, rudeknuser. Hylster er inkluderet.

Detaljer

Leatherman Raptor er et multi-tool til nødssituationer. Med Raptor har du altid det fornødne værktøj til at hjælpe i enhver nødssituation. Den er udviklet i samarbejde med læger, ambulancereddere og brandfolk, og har nøjagtig de tools der kan være brug for, for at give hurtig hjælp.

Det sindrige design af Raptor som en foldbar medicinsk saks, gør at professionelle til enhver tid er ordentligt udstyret. Hav den med i din taske, i dit kit, eller i din MOLLE vest eller arbejdsbælte. 

Leatherman har i 30 år hjulpet handymænd verden over med at få tingene gjort. Med sin enestående kvalitet og funktioner nok til at kvalificerer sig til titlen som verdens mindste værktøjskasse, gør Leatherman det håndgribeligt at reparere stort som småt.

Alle værktøjer er produceret i Oregon, USA og har 25 års garanti, hvilket garanterer, at du er sikret en tro ven i mange år frem.          

EGENSKABER
1 420HC Rustfrit stål foldbar medicinsk saks
2 Sele-/bælteskærer 
3 Fingerringssaks
4 Lineal (5 cm)
5 Skruenøgle til oxygenflaske 
6 Rudeknuser af hårdmetal
Sakse Længde: 1.9 in | 4.8 cm 
Længde lukket: 5 in | 12.7 cm 
Vægt: 5.8 oz | 164 g 
 
Rustfrit stål
Nøglebåndshul
Glasfiber håndtag
Udskiftelig lommeklips
 

Additional

Varenummer L-833062
Venstre Kolonne (beskrivelse ved specifikationer) Leatherman Raptor saksen har de nødvendige værktøjer til, at uniformerede fagfolk hurtigt og sikkert kan arbejde i en nødsituation. Raptor-saksen blev udviklet med input fra specialoperationsmedicinere, EMT'er og brandfolk, som er vant til standardsakse, og Raptor er derfor udstyret med lige den rigtige balance af multifunktioner til nødsituationer uden en overdreven mængde værktøjer til at komplicere nogle gange livstruende situationer. Når det er et spørgsmål om overlevelse, svarer Raptor højt og tydeligt igen. Hylster inkluderet. Almindeligvis brugt som: beredskabssaks, industrisaks, stofsaks, køkkensaks, havesaks.
Mellem Kolonne (kommasepareret specifikationer) 5 in | 12.7 cm, 5.8 oz | 164 g, 1.9 in | 4.8 cm, 420HC Rustfrit stål&Carbid&Glasfiberforstærket nylon
Hojre Kolonne (skal være tom) Nej
Video Nej
Video Nej
Video Nej
Vægt Nej
Dimensioner Nej
Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?