Flere visninger

Ikke på lager

149,00 DKK

Hurtigt overblik

Rejsevenligt skater værktøj med tre topnøgler, griptape fil og karabinhage. Du kan indsætte en Style PS og tilføje muligheder.

Detaljer

JAM er ét at to nye skater tools fra Leatherman. Det er udviklet i samarbejde med pro skatere som fx Arto Saari. Den er specielt designet til at justere Trucks og rette Grip Tape. Det er desuden muligt at rulle ledningerne til høretelefoner op på, så ikke ledningen filtrer sammen i lommen og den har indbygget oplukker. Den er kompatibel med Style PS som er et perfekt lille værktøj, der bl.a. indeholder tang, saks og skruetrækker.

Alle Leatherman Tools har desuden 25 års garanti!

 
EGENSKABER
1 Grip Tape fil
2 3/8” Skruenøgle
3 9/16” Skruenøgle
4 Karabin
5 Oplukker
6 1/2” Skruenøgle
Længde: 4.2 in | 10.8 cm
Vægt: 1.6 oz | 46 g
 
Nøgleringshul
Mulighed til oprulning af høretelefoner
Rustfrit stål
Rejsevenlig
Oxideret sort
 

Additional

Varenummer L-831859
Venstre Kolonne (beskrivelse ved specifikationer) JAM er et skaterværktøj fra Leatherman. Det er udviklet i samarbejde med pro skatere som fx Arto Saari. Det er specielt designet til at justere Trucks og rette griptape. Det er desuden muligt at rulle ledningerne til høretelefoner op på det, så ikke ledningen filtrer sammen i lommen og det har indbygget oplukker. Jam er kompatibel med Style PS som er et perfekt lille værktøj, der bl.a. indeholder tang, saks og skruetrækker.
Mellem Kolonne (kommasepareret specifikationer) 4.2 in | 10.8 cm, 1.6 oz | 46 g, , 420 Stainless Steel&Black Oxide
Hojre Kolonne (skal være tom) Nej
Video Nej
Video Nej
Video Nej
Vægt Nej
Dimensioner Nej
Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?