Flere visninger

OHT® BLACK

SKU: L-831639

På lager

1.099,00 DKK
ELLER

Hurtigt overblik

Med blot én hånd betjener du alt på dette multiværktøj inklusive seleskærer, oxygenflaske nøgle mv.

Detaljer

I mange år kunne multi-tool-brugere måtte vælge mellem to forskellige muligheder, når det drejede sig om et enhåndsbetjent multi-værktøj: enhåndsbetjent tang eller enhåndsbetjent knive. I dag har Leatherman taget disse to elskede ideer og smeltet dem ind i det første, 100% enhåndsbetjente multi-værktøj, Leatherman OHT. Dette værktøj, industriens første, er udstyret med fjederbelastede tang/bidetang, så du ikke trætter din hånd med at tilpasse og genjustere dit greb. Håndtaget har visuelle aftryk af værktøjerne, der giver mulighed for hurtig identifikation. En seleskære, en iltflaske skruenøgle, et gevind til rengøringsstænger og meget mere gør dette til en enhåndsbetjent arbejdshest af et værktøj. I alt 16 værktøjer. Modellen her er helt i sort og kommer med MOLLE skede.

Leatherman har i 30 år hjulpet handymænd verden over med at få tingene gjort. Med sin enestående kvalitet og funktioner nok til at kvalificerer sig til titlen som verdens mindste værktøjskasse, gør Leatherman det håndgribeligt at reparere stort som småt.

Alle værktøjer er produceret i Oregon, USA og har 25 års garanti, hvilket garanterer, at du er sikret en tro ven i mange år frem.

EGENSKABER
1 Fjederbelastet spidstang
2 Fjederbelastet almindelig tang
3 Fjederbelastet bidetang til hårdere materiale med udskiftelige tænger, 154CM stål
4 Fjederbelastet bidetang med udskiftelige tænger, 154CM stål
5 420HC Kniv
6 420HC Savtakket Kniv
7 Sav
8 Sele-/bælteskærer
9 #8-32 Rensestang/børsteadapter
10 Dåseåbner
11 Oplukker
12 Skruenøgle til oxygenflaske
13 Stjerneskruetrækker
14 Stor skruetrækker
15 Medium skruetrækker
16 Lille skruetrækker
Bladlængde: 2.37 in | 6 cm
Længde lukket: 4.5 in | 11.5 cm 
Vægt: 9.9 oz | 280.6 g
 
Rustfrit stål
Alle værktøjer i håndtag låser ved brug 
Klemmelås
Hul til nøglesnor 
Udvendige værktøjer 
Enhåndsbetjent
Tilgængelige farver: 
Sandfarvet, Sort og Sølvfarvet
Præget håndtag 
MOLLE Skede
 

Additional

Varenummer L-831639
Venstre Kolonne (beskrivelse ved specifikationer) I årevis har multi-værktøjs-brugere kunnet vælge mellem to forskellige muligheder, når det drejede sig om et "enhåndsbetjent" multi-værktøj: enhåndsbetjent tang eller enhåndsbetjente blade såsom kniv, fil, sav m.v.. I dag har Leatherman taget disse to elskede idéer og smeltet dem sammen til verdens første 100% enhåndsbetjente multi-værktøj, Leatherman OHT. Dette "first mover" multi-værktøj har fjederbelastede tang og bidetang, så du ikke trætter din hånd ved at justere dit greb igen og igen. Håndtag med visuelle aftryk af værktøjet under giver hurtig identifikation. En livsreddende seleskærer og iltflaske nøgle, gevind til rengøringsstænger i almindelig størrelse og meget mere gør dette til en enhåndsbetjent arbejdshest af et værktøj.
Mellem Kolonne (kommasepareret specifikationer) 4.5 in | 11.5 cm, 9.9 oz | 280.6 g, 2.37 in | 6 cm, 420HC Rustfrit Stål&154 CM Stainless Steel&Sort oxidering
Hojre Kolonne (skal være tom) Nej
Video Nej
Video Nej
Video Nej
Vægt Nej
Dimensioner Nej