Flere visninger

REBAR® COYOTE TAN

SKU: L-832406

På lager

849,00 DKK
ELLER

Hurtigt overblik

Det har ene låsbare værktøjer, en 100% rustfrit stålkonstruktion og aftagelige bidetænger.

Detaljer

Med Rebar vil Leatherman fans straks genkende den ikoniske bokslignende form, der findes i Tim Leathermans originale PST-design. Rebar-tangen er optimeret med ekstra styrke og har udskiftelige bidetænger - det første til et fire tommer stort værktøj fra Leatherman. Med alle funktionerne til at få selv de hårdeste job udført i en mindre, slankere størrelse er Rebar helt sikkert et hit på jobs og hjemmeprojekter verden over.

Leatherman har i 35 år hjulpet handymænd verden over med at få tingene gjort. Med sin enestående kvalitet og funktioner nok til at kvalificerer sig til titlen som verdens mindste værktøjskasse, gør Leatherman det håndgribeligt at reparere stort som småt.

Alle værktøjer er produceret i Oregon, USA og har 25 års garanti, hvilket garanterer, at du er sikret en tro ven i mange år frem.

 Rebar® Tools  
EGENSKABER
1 Spidstang
2 Almindelig tang
3 Bidetang med udskiftelige tænger, 154  cm stål
4 Bidetang til hårdere materiale med udskiftelige tænger, 154 cm stål
5 Elektriker krympetang
6 Afisoleringsværktøj
7 420HC Kniv
8 420HC Savtakket kniv
9 Sav
10 Syl m. /nåleøje
11 Lineal (8 in | 19 cm)
12 Dåseåbner
13 Oplukker
14 Træ-/Metalfil
15 Stjerneskruetrækker
16 Stor skruetrækker
17 Lille skruetrækker
Bladlængde:2.9 in | 7.36 cm
Længde lukket: 4 in | 10.16 cm
Vægt: 6.7 oz | 189.94 g
 
Rustfrit stål
Alle værktøjer i håndtag låser ved brug
Ring til vedhæng
 
 

Med Rebar vil Leatherman fans straks genkende den ikoniske bokslignende form, der findes i Tim Leathermans originale PST-design. Rebar-tangen er optimeret med ekstra styrke og har udskiftelige bidetænger - det første til et fire tommer værktøj fra Leatherman. Med alle funktionerne til at få selv de hårdeste job udført i en mindre, slankere størrelse er Rebar helt sikkert et hit på jobs og hjemmeprojekter verden over.

Additional

Varenummer L-832406
Venstre Kolonne (beskrivelse ved specifikationer) Med Rebar vil Leatherman fans straks genkende den ikoniske bokslignende form, der findes i Tim Leathermans originale PST-design. Rebar-tangen er optimeret med ekstra styrke og har udskiftelige bidetænger - det første til et fire tommer værktøj fra Leatherman. Med alle funktionerne til at få selv de hårdeste job udført i en mindre, slankere størrelse er Rebar helt sikkert et hit på jobs og hjemmeprojekter verden over.
Mellem Kolonne (kommasepareret specifikationer) 4 in | 10.16 cm, 6.7 oz | 189.94 g, 2.9 in | 7.36 cm, 420HC Rustfrit stål&154CM Rustfrit stål&Sort oxidering
Hojre Kolonne (skal være tom) Nej
Video Nej
Video Nej
Video Nej
Vægt Nej
Dimensioner Nej