Flere visninger

SQUIRT® PS4 Black

SKU: L-831232

På lager

449,00 DKK
ELLER

Hurtigt overblik

Et farverigt multi-værktøj til nøgleringen med holdbare aluminiumsgreb, fjederbelastet tang og mere.

Detaljer

Leatherman Squirt PS4 - Black er den næste generation af et lille multitool med en tang, der er tilstrækkelig stærk til at være en Leatherman. PS4 indeholder det mest nødvendige og kan bæres i dit nøglebundt. Slank. Stærk. Og 100 % Leatherman.

At have en Squirt PS4 er som at have en hel værktøjskasse i din nøglering. Med tre forskellige farver at vælge imellem, holdbare aluminiums håndtager og fjederbelastet tang, vil PS4 hjælpe dig med enhver uventet reparation.

Leatherman har i 30 år hjulpet handymænd verden over med at få tingene gjort. Med sin enestående kvalitet og funktioner nok til at kvalificerer sig til titlen som verdens mindste værktøjskasse, gør Leatherman det håndgribeligt at reparere stort som småt.

Alle værktøjer er produceret i Oregon, USA og har 25 års garanti, hvilket garanterer, at du er sikret en tro ven i mange år frem.

 
EGENSKABER
1 Fjederbelastet spidstang
2 Fjederbelastet almindelig tang
3 Fjederbelastet bidetang
4 420HC Kniv
5 Fjedersaks
6 Flad/Stjerneskruetrækker
7 Oplukker
8 Træ-/Metalfil
9 Medium skruetrækker
Bladlængde: 1.6 in | 4.06 cm
Længde lukket: 2.25 in | 5.72 cm
Vægt: 2 oz | 56.4 g
 
Rustfrit stål
Anodiseret aluminiums håndtag
Tilgængelige farver: Rød, Sort og Blå
Nøglering
Udvendige værktøjer
 

Additional

Varenummer L-831232
Venstre Kolonne (beskrivelse ved specifikationer) Squirt PS4 får dig til at undre dig over, hvordan du nogensinde har klaret dig uden det. Med en tang, saks og en håndfuld andre funktioner kommer dette letvægts mini-værktøj dig til stor gavn i en hverdag på farten. Denne udgave kommer i blisterpack.
Mellem Kolonne (kommasepareret specifikationer) 2.25 in | 5.72 cm, 2 oz | 56.4 g, 1.6 in | 4.06 cm, 420HC Rustfrit stål®&6061-T6 hårdanodiseret aluminium
Hojre Kolonne (skal være tom) Nej
Video Nej
Video Nej
Video Nej
Vægt Nej
Dimensioner Nej
Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?